TAGGGAAA
Publicerat den

 



jag lever
Publicerat den

Det blev ett litet uppehåll från bloggen. Man jag är nu iaf hemma från Turkiet och det kunde inte kännas skönare.

Studentveckan är iaf i full gång men gårdagen fick bli lugn för mig efter tre dagar, idag ska vi till Boviken men jag tar det lugnt till imorgon då jag gick ut lite för hårt i onsdags..

Ska bli bra på att blogga igen, men nu ska jag äta så vi hörs imorgon!



Saknar mitt trygga hem.
Publicerat den

Att bli stucken i ryggen av dom man trodde var ens vänner, det svider och jag vill bara hem.




Uppdatering från Turkiet
Publicerat den

Det blev inte direkt några inlägg som jag sa, men just nu sitter vi iaf nere i lobbyn och chillar.

Har haft en riktigt bra vecka med grymt bra väder och mycke fynd. Ikväll ska vi på beach party så om ett tag ska vi upp och göra oss klara.

Veckan har gått grymt fort och snart åker vi hem, så fredag och den lilla tid vi har på lördag kommer gå åt solning förutsatt att vi mår bra imorgon ;)

På återseende!




Flygplatshäng
Publicerat den

Sitter i skrivande stund och väntar på flyget som ska ta oss till Turkiet. Dock möttes vi av dåliga nyheter, flyget är försenat. Men nu har vi suttit här i tre timmar så om en timme kommer flyget.

Vi har wifi nere i lobbyn på hotellet så jag kommer nog slänga iväg lite inlägg ibland för att visa att jag lever.




saknar dig
Publicerat den




fredag
Publicerat den

Började dagen med att lämna katten i lägenheten och min bror på skolan innan jag själv rullade mot skolan.

Väl på skolan har jag idag endast haft två lektioner, först inger där jag gjorde klart alla uppgifter till en kurs sen hade vi prov på NK:n. Det gick väl sådär men förhoppningsvis så klarade jag det.
 
Käkade lunch med Maria, Ida och Cornelia och sen stannade vi (förutom Maria) kvar på skolan och då gjorde jag klart ännu en uppgift. Har även hunnit en sväng på stan samt en sväng i solariumet så nu har jag en liten grun till då vi åker imorgon, kunde inte vara mer taggad, strålande sol och kring 30grader varje dag!!
 
Men nu ska jag göra klart de uppgifter som återstår innan jag kan lämna landet utan ångest.



det är nära nu
Publicerat den

Igår hade jag fullt upp så fanns ingen tid över till att slänga in ett litet inlägg här på bloggen.

Var iaf på skolan hela dagen med undantag då jag skjutsade Oliver till flygplatsen för att pussa honom hejdå eftersom att han for till London och sen så far jag till Turkiet imorgon så vi kommer inte träffas förrän nästa helg..

Har varit så grymt stressad över skolan så igår stannade jag till halv 5 och har fått stryka flera uppgifter från "att göra"-listan så nu återstår endast tre uppgifter.

Åkte hem till mamma och pappa igår och sovde där. Blev en lugn kväll med bilkörning då dom köpt sig en ny bil, älskar den.



pluggkväll
Publicerat den

Ikväll är en sån där jobbig kväll, en kväll då jag tänkt ta tag i skoluppgifter och göra klart så mycket jag bara hinner men det går inte så bra. Mina tankar är överallt annars än där de borde vara.

Idag på skolan var det fullt upp med planering av studentveckan och själva studenten. Det är så sjukt hur tiden har sprungit bort för idag är det endast 3 veckor kvar innan jag tar klivet in i verkligheten och lämnar skolan och allt som har med det att göra. Jag är rädd men samtidigt väldigt spänd över vad framtiden har att erbjuda.

Ett önskan jag har är att någon gång inom en snar framtid pröva på att jobba utomlands, men dit är det nog ett tag kvar.

Nä, nu ska jag fortsätta skriva psykologiuppgiften.



håller tummarna
Publicerat den

Nu är jag hemma igen efter att ha varit på lägenhetsvisning och en stund hos Olivers mamma. Lägenheten var hur fin som helst så nu är det bara att hänga med och se hur det slutar, håller alla tummar och tår.

För tillfället ser jag Paradise Hotel Danmark så ska fortsätta se det sen blir det att se det sista avsnittet av Revenge. Ha det så bra så länge!




slutspurten
Publicerat den

Godmorgon på er.
 
Helvetesdagen är här, dagen med tre långa och dryga lektioner. Förutom det ska jag även göra ett prov efter att jag slutat, så känns enormt tragiskt att vara på skolan 8.30-17.00.
 
Som tur är har jag någonting att se framemot eftersom att vi direkt efter jag slutat ska iväg på lägenhetsvisning.



plugg i mängder
Publicerat den

Är så stressad över skolan just nu, åker utomlands på lördag och har stora uppgifter kvar att göra och har inget annat val är att vara klar innan jag åker för det finns ingen tid till att göra klart när jag kommer hem för då ska betygen sättas i stort sätt direkt(efter två dagar).
 
Just nu sitter jag och pluggar till ett NK prov om ekologi som jag missade och det går bara åt helvete för jag förstår ingeting och inte nog med det så har jag sovit i tre timmar. Men vi får se hur det går, huvudsaken är att jag får godkänt.
 
Jag vill bara komma iväg till varmare breddgrader och slippa tänka på skolan, men snart är det över om tre veckor tar jag studenten.



raderar och börjar om
Publicerat den

Allting är raderat och jag börjar nu om från början.